Xerrada per a pares.

Benvolguts i benvolgudes,

Ens plau convidar-vos a la xerrada que hem organitzat per inaugurar l’Escola de pares i mares d’aquest curs 2012 – 2013que durà a terme el professor de Sociologia de la Universitat de Vic Jordi Collet sota el títol Educació, escola i èxit. Millorar els vincles per millorar els resultats el proper DIMECRES 6 DE FEBRER DE 2013, a les 19 hores, a la Casa de Cultura (c/ Castellví, s/n –Jardins del Monestir-).

Creiem que serà una xerrada interessant tant per a DOCENTS com per a FAMÍLIES. El Jordi Collet fa temps que estudia com enfortir els vincles entre l’escola i les famílies a fi de millorar l’equitat. La seva darrera recerca, publicada recentment per la Fundació Jaume Bofill, contribueix críticament al debat sobre els vincles entre els docents i les famílies de l’alumnat, una qüestió cabdal per comprendre els resultats desiguals de l’alumnat. En aquest estudi es qüestiona el discurs actual d’acusació mútua entre mestres i progenitors i s’hi es fan propostes per establir vincles rics i duradors.

http://www.fbofill.cat/index.php?codmenu=11&publicacio=555&submenu=false&SC=&titol=&autor=collet&ordenat=&&tags

Tota la informació relativa a aquests cursos també estarà accessible a través de la pàgina web de l’Ajuntament (www.santcugat.cat  à Estudia à  Escola de pares i mares).

Deja tu comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s