Ens en anem a Anglaterra amb ECIM.

ECIM és una organització especialitzada en l’aprenentatge de l‘anglès en col•legis privats britànics tant durant les èpoques escolars como durant l’estiu en campaments de nens anglesos i que ens ha presentat tres propostes per al nostre cole. I aquest és el resultat fins ara:

 1. 13 alumnes de 3er a 5è EP del nostre col•legi, acompanyats per la Isabel Freixinet, se’n van 2 setmanes al juny a conviure amb nens que encara estaran en època escolar al Col•legi Finborough, Suffolk. Els únics estrangers seran els nostres nens que compartiran classes, activitats i esport amb els alumnes d’aquell col•legi, a més de que gaudiran d’excursions a Cambridge, Londres, Colchester i Bury St Edmunds. S’ho passaran GENIAL!!!!
 2. Al juliol també hi aniran 4 alumnes del nostre col•legi que van des d’11 a 14 anys a un Summer Camp en el Col•legi St Felix durant 3 setmanes. A més de reforçar l’anglès podran gaudir d’unes bones vacances, integrant-se i coneixent altres nens i nenes de parla anglesa ja que és un campament de nens anglesos que es realitza en el seu Col•legi.
 3. I, per últim tenim ja alumnes de l’ESO apuntats per realitzar el proper curs un trimestre en un Col•legi d’Anglaterra.

No dubteu en preguntar- nos!!!!

3 pensamientos en “Ens en anem a Anglaterra amb ECIM.

 1. Un proyecto fantástico!!!! Creo que es una muy buena propuesta para que los alumnos del Pureza. En mi opinión la mejor manera de que los niños de estas edades aprendan y dominen una lengua extranjera. Inmersión linguística 100%.
  Muy buena idea!!! que la Srta. Isabel les acompañe, su misma “profe” de inglés les ayudará a no sentirse tan solos en Inglaterra y solucionar dudas…Ánimo Isa!!!
  Felicidades al Colegio y al AMPA por estas iniciativas!!!
  ¿Tenemos noticias de las Auxiliares Linguísticas que se solicitaron? ¿Tendremos la oportunidad de tenerlos en el “cole”?

  Alicia Pastor

Deja tu comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s